Aanhangwagen onderhoud

Wij zijn momenteel geopend tot 17:00

Aanhangwagen onderhoud

Voor veel ondernemers is een betrouwbare aanhangwagen essentieel voor het succes van hun bedrijf. Een storing of defect kan leiden tot onvoorziene reparatiekosten en vertragingen in uw projecten, wat de financiën van uw onderneming negatief beïnvloedt. Bij My Car begrijpen we het belang van een feilloze aanhangwagen voor uw bedrijfsvoering. Daarom adviseren wij een regelmatige BOVAG Onderhoudsbeurt om de betrouwbaarheid te verhogen, het risico op technische mankementen te verlagen en pech onderweg te voorkomen. Zorg voor de continuïteit van uw werkzaamheden met een onderhouden aanhangwagen die zowel veilig als efficiënt is.

Afspraak maken

Wat controleren wij?

Tijdens de BOVAG Onderhoudsbeurt wordt de aanhangwagen gecontroleerd op circa 50 punten. My Car controleert onder andere:

Oplooprem

Denk aan onderdelen als de koppeling, de oploopremschokdemper, de stofhoes, de handrem en het neuswiel.

Opbouw

Checken van onder andere het hang- en sluitwerk, de veiligheidskabel, de zijreflectoren, de kentekenplaatbevestiging, de spatborden en de vloer.

Verlichting

Nalopen van (mist)achterlichten, remlicht, richtingaanwijzers, contour- en kentekenverlichting, achteruitrijverlichting, binnenverlichting en de bedrading.

Assen & Chassis

Controleren van bijvoorbeeld de chassisbouten, bladveren, remkabels, wiellagers en alles wat met de banden te maken heeft.

Waarom een onderhoudsbeurt voor je aanhangwagen?

Deze uitgebreide service combineert inspectie en onderhoud, waarbij een gecertificeerde BOVAG-keurmeester maar liefst 50 cruciale onderdelen van uw aanhangwagen nauwkeurig controleert. Zo bent u verzekerd dat uw voertuig, zoals een kipper, voldoet aan alle wettelijke vereisten en klaar is voor uw VCA-certificering, wat essentieel is voor uw bedrijf als hovenier, aannemer, of elke professional die afhankelijk is van betrouwbaar gereedschap.

De expertise van de BOVAG-vakman zorgt ervoor dat eventueel noodzakelijk onderhoud onmiddellijk wordt uitgevoerd, waardoor uw aanhangwagen snel weer veilig en efficiënt inzetbaar is. Met onze uitgebreide landelijke dekking is er altijd een BOVAG-professional dichtbij, zodat u nooit ver hoeft te rijden voor topkwaliteit onderhoud.

Na het voltooien van uw BOVAG Onderhoudsbeurt bij My Car, ontvangt u een duidelijk en gedetailleerd keuringsrapport. Dit rapport biedt u direct inzicht in eventuele noodzakelijke reparaties of aanbevelingen, zodat u precies weet wat uw aanhangwagen nodig heeft om in topconditie te blijven.

Indien de keuring geen gebreken onthult of na het succesvol uitvoeren van alle benodigde reparaties, bevestigt de keurmeester een BOVAG Onderhoudsbeurt-sticker op uw aanhangwagen. Deze sticker, voorzien van het keuringsjaar, dient als bewijs dat uw aanhangwagen goed onderhouden is en voldoet aan de hoogste standaarden van veiligheid en betrouwbaarheid.

Voor een uitgebreid overzicht van alle voordelen en aanvullende informatie over het onderhoud van uw aanhangwagen, nodigen wij u uit om hier te klikken. U wordt dan doorgestuurd naar de officiële website van BOVAG, waar u alles kunt vinden wat u moet weten om uw aanhangwagen in optimale staat te houden.