Onderhoud & Reparatie

Wij zijn momenteel geopend tot 17:00

Onderhoud & Reparatie

Bij My Car zijn we gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van auto's van alle merken en typen, ongeacht of u een Fiat of een BMW bestuurt. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u altijd kunt vertrouwen op uw voertuig voor veilige en betrouwbare ritten van A naar B. Met een team dat deskundig is in de nieuwste autotechnologieën, zijn we ook uitgerust om hybride voertuigen te servicen, dankzij onze HEV-certificering.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we sterke relaties opgebouwd met leveranciers, wat ons in staat stelt om u altijd een passend en eerlijk advies te geven over reparaties en onderhoud. We beschikken over de nieuwste apparatuur voor het diagnosticeren en uitlezen van voertuigcomputers, zodat we efficiënt en effectief te werk gaan.

Bij My Car staat transparantie voorop. Wij maken duidelijke prijsafspraken vooraf, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze missie is om ervoor te zorgen dat u veilig, comfortabel en met veel plezier gebruik kunt maken van uw auto, nu en in de toekomst.

Afspraak maken

HEV gecertificeerd

Bij My Car zijn we voorbereid op de toekomst van automobiliteit. Als HEV-gecertificeerd autobedrijf zijn we specialisten in het onderhoud en de reparatie van hybride voertuigen. Ons personeel is grondig opgeleid en werkt volgens de strenge NEN 3140-norm om de hoogste veiligheidsstandaarden te garanderen.

Bovag gekwalificeerd

My Car staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid als een BOVAG-gekwalificeerd autobedrijf. Dit keurmerk verzekert u van de beste service en garantievoorwaarden, met deskundig personeel dat uw auto behandelt met de zorg die het verdient.

RDW erkend

Als een RDW-erkend autobedrijf, garandeert My Car dat uw voertuig altijd voldoet aan de wettelijke eisen. Wij zijn bevoegd om APK-keuringen uit te voeren en vrijwaringen te verstrekken, wat u extra zekerheid en gemak biedt. Kies voor de professionaliteit en erkende expertise van My Car voor al uw autodiensten.

Hybride auto's

Bij My Car begrijpen we de groeiende vraag naar hybride voertuigen en de specifieke zorg die ze vereisen. Onze HEV-certificering is een bewijs van onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid. We bieden gespecialiseerde diensten voor alle soorten hybride voertuigen, of u nu rijdt op een volledig elektrisch systeem of vertrouwt op een range extender voor uw dagelijkse ritten.

Waarom uw hybride auto toevertrouwen aan My Car?

  • Vooruitstrevend in duurzame mobiliteit: We zijn niet alleen bezig met reparaties en onderhoud; we investeren in een groene toekomst met onze hybride expertise.
  • Deskundig en gecertificeerd personeel: Ons team is uitgebreid getraind in hybride technologieën en werkt volgens de laatste NEN 3140-normen voor uw veiligheid en tevredenheid.
  • Transparante en betaalbare service: My Car staat voor helderheid in communicatie en acceptabele prijzen
  • Uitgerust met het juiste gereedschap: We gebruiken modern gereedschap en technieken om aan de complexe eisen van hybride voertuigen te voldoen.

Of u nu de eigenaar bent van een zelfladende Toyota Prius of de innovatieve range extender van een Opel Ampera, bij My Car hebben onze technici de kennis en ervaring die essentieel zijn voor het onderhoud en de reparatie van uw hybride voertuig. U kunt altijd rekenen op de betrouwbare service van My Car, perfect afgestemd op het specifieke type hybride auto dat u bestuurt.