Banden & Velgen

Wij zijn momenteel geopend tot 17:00

Banden opslag en banden wisselen

Geen rompslomp meer met uw banden, wanneer u uw winterbanden wilt verwisselen met uw zomerbanden of vice versa. My Car biedt namelijk een banden opslagdienst aan.

Lees meer

4 seizoenen banden

4 seizoenen banden (ook wel een all seasons banden genoemd) leveren goede en veilige pestaties onder alle weersomstandigheden. Dit komt door de profielopbouw en de materiaalsamenstelling van de 4-seizoenenbanden.

Lees meer

Winterbanden

Voorkom ongelukken en rijd bij nat en koud weer altijd op winterbanden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heeft u meer grip op de weg en staat u een stuk sneller stil.

Lees meer

Nieuwe lichtmetalen velgen?

Bij de keuze van lichtmetalen velgen is het makkelijk om vooraf te zien hoe uw auto er met een bepaalde velg uit zal komen zien. Twijfelt u tussen 17, 18, 19 of 20 Inch? 4, 5, 6 of 8 spaaks? Zwart of chrome? Klik dan hier om alvast een kijkje te nemen.

Heeft u al een keuze kunnen maken? Kom dan eens langs om te zien wat wij voor u kunnen betekenen, of bestel ze direct op de website.

Wielen uitlijnen

Trekt uw wagen naar links of naar rechts als u op een rechte weg even het stuur loslaat? Dan is het tijd om de uitlijning van uw wielen te laten controleren. Een foute afstelling van de uitlijning kan een vroegtijdige slijtage van uw banden veroorzaken.

Lees meer