Over ons

Wij zijn momenteel geopend tot 17:00

Over My Car

Uw auto, onze zorg!

Bij My Car bieden we topkwaliteit auto-onderhoud en reparatiediensten aan voor alle merken en modellen. Onze zeer moderne werkplaats in Eindhoven is uitgerust met de nieuwste technologieën en diagnoseapparatuur om een breed scala aan diensten te leveren, van routineonderhoud tot complexe reparaties.

Ons team van gecertificeerde automonteurs en specialisten onderscheidt zich door hun expertise en passie voor auto's. Elke technicus brengt unieke vaardigheden en diepgaande kennis van specifieke autotechnologieën mee, wat ons in staat stelt om efficiënt en kosteneffectief te werken. Dit betekent dat we u snelle, betrouwbare en betaalbare service kunnen bieden om uw auto in topconditie te houden en uw mobiliteit te garanderen.

Bij My Car begrijpen we hoe belangrijk uw voertuig voor u is. Daarom zetten we ons in voor transparantie, eerlijke prijzen en uitzonderlijke klantenservice. Of u nu een eenvoudige olieverversing nodig heeft, uw remmen moet laten controleren, of complexe motorreparaties uitgevoerd moet hebben, ons deskundige team staat klaar om u te helpen.

HEV gecertificeerd

Bij My Car zijn we voorbereid op de toekomst van automobiliteit. Als HEV-gecertificeerd autobedrijf zijn we specialisten in het onderhoud en de reparatie van hybride voertuigen. Ons personeel is grondig opgeleid en werkt volgens de strenge NEN 3140-norm om de hoogste veiligheidsstandaarden te garanderen.

Bovag gekwalificeerd

My Car staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid als een BOVAG-gekwalificeerd autobedrijf. Dit keurmerk verzekert u van de beste service en garantievoorwaarden, met deskundig personeel dat uw auto behandelt met de zorg die het verdient.

RDW erkend

Als een RDW-erkend autobedrijf, garandeert My Car dat uw voertuig altijd voldoet aan de wettelijke eisen. Wij zijn bevoegd om APK-keuringen uit te voeren en vrijwaringen te verstrekken, wat u extra zekerheid en gemak biedt. Kies voor de professionaliteit en erkende expertise van My Car voor al uw autodiensten.

Hybride auto's

Bij My Car begrijpen we de groeiende vraag naar hybride voertuigen en de specifieke zorg die ze vereisen. Onze HEV-certificering is een bewijs van onze toewijding aan innovatie en duurzaamheid. We bieden gespecialiseerde diensten voor alle soorten hybride voertuigen, of u nu rijdt op een volledig elektrisch systeem of vertrouwt op een range extender voor uw dagelijkse ritten.

Waarom uw hybride auto toevertrouwen aan My Car?

  • Vooruitstrevend in duurzame mobiliteit: We zijn niet alleen bezig met reparaties en onderhoud; we investeren in een groene toekomst met onze hybride expertise.
  • Deskundig en gecertificeerd personeel: Ons team is uitgebreid getraind in hybride technologieën en werkt volgens de laatste NEN 3140-normen voor uw veiligheid en tevredenheid.
  • Transparante en betaalbare service: My Car staat voor helderheid in communicatie en acceptabele prijzen
  • Uitgerust met het juiste gereedschap: We gebruiken modern gereedschap en technieken om aan de complexe eisen van hybride voertuigen te voldoen.

Of u nu de eigenaar bent van een zelfladende Toyota Prius of de innovatieve range extender van een Opel Ampera, bij My Car hebben onze technici de kennis en ervaring die essentieel zijn voor het onderhoud en de reparatie van uw hybride voertuig. U kunt altijd rekenen op de betrouwbare service van My Car, perfect afgestemd op het specifieke type hybride auto dat u bestuurt.