Schadeherstel

Wij zijn momenteel geopend tot 17:00

Professioneel schadeherstel bij My Car

Het ervaren van autoschade is altijd onaangenaam, maar bij My Car zorgen we voor een snelle en professionele oplossing. Ongeacht de omvang van de schade, ons team staat klaar om u te ondersteunen en het herstelproces zo zorgeloos mogelijk te maken.

Taxatie door schade expert

Wanneer de kosten voor schadeherstel door u zelf betaald moeten worden is taxatie door een expert niet nodig. Wanneer een schade door uw eigen verzekeraar of die van een tegenpartij vergoed wordt, is bij veel schade (meer dan €1000,-) een taxatie door een schade expert nodig. Als de kosten voor het herstel van de schade niet al te hoog zijn (minder dan €1000,-), dan is een prijsindicatie in de meeste gevallen voldoende.

Vraag een prijsindicatie aan

Bent u benieuwd naar de kosten voor het herstel van uw autoschade? Met het onderstaande formulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen. Ons doel is om u een duidelijk beeld te geven van de verwachte kosten en u te adviseren over de meest efficiënte manier om uw auto weer in perfecte staat te brengen.

Bij My Car combineren we vakmanschap met uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat uw auto weer snel en vakkundig hersteld wordt. Neem contact met ons op of vul het formulier in voor meer informatie over onze schadehersteldiensten.

Schadeherstel prijsindicatie

Als u de "Ctrl-toets" ingedrukt houdt kunt u meerdere foto's selecteren.