Winterbanden

Wij zijn momenteel geopend tot 17:00

Optimale veiligheid met winterbanden

Rijd veilig en voorkom ongevallen bij nat en koud weer met onze hoogwaardige winterbanden. Deze banden, ontworpen met een uniek profiel en een speciale rubbersamenstelling, bieden een superieure grip en aanzienlijk kortere remweg op gladde wegen. Bovendien zorgt de geoptimaliseerde rubbersamenstelling ervoor dat de banden flexibel blijven bij lage temperaturen, wat essentieel is voor effectieve prestaties in de winter.

Essentieel voor winterse omstandigheden

Bij temperaturen onder de 7°C presteren zomerbanden niet optimaal. Winterbanden worden daarom sterk aanbevolen van november tot en met maart. Onze experts adviseren tijdig over te schakelen naar winterbanden om optimale veiligheid en prestaties te garanderen in winterse weersomstandigheden. Het gebruik van winterbanden verhoogt niet alleen uw veiligheid maar draagt ook bij aan een efficiënter brandstofverbruik door een verminderde rolweerstand in koude omstandigheden.

Ontdek ons aanbod aan winterbanden

Klaar om over te schakelen naar winterbanden? Ontdek ons uitgebreide assortiment van toonaangevende merken. Ons team helpt u graag met het selecteren van de juiste winterbanden, afgestemd op uw voertuig en rijbehoeften. De prijs van onze winterbanden varieert afhankelijk van de maatvoering en het merk, maar een investering in veiligheid is onbetaalbaar.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen van winterbanden:

  • Verbeterde veiligheid: Geniet van een kortere remweg en een verlaagd risico op ongelukken bij temperaturen onder de 7°C.
  • Uitstekende wegligging: De zachtere rubbersamenstelling zorgt voor een betere aanpassing aan lage temperaturen.
  • Verhoogde grip: Speciale lamellen in het bandenprofiel grijpen effectief in op sneeuw en ijs.
  • Duurzaamheid voor zomerbanden: Door in de winter over te schakelen op winterbanden, verlengt u de levensduur van uw zomerbanden.
  • Algehele veiligheid: Bescherm uzelf, uw passagiers en andere weggebruikers met banden die zijn ontworpen voor het seizoen.